Acabem d´obrir la nostra primera ubicació a Barcelona.A la nostra planta baixa de 2000 m² trobaràs instal·lacions de joc fantàstiques que són úniques i inèdites a Barcelona. Sapakara Fun Parcs és ideal per a totes les edats, inclosos nens petits, adolescents i adults.

Direcció: Carrer del Silici 9 0894 Cornellà de Llobregat Barcelona - tel: 93 60 61 888 - info@sapakarafunparcs.com

Sapakara Fun Parcs

El nostre objectiu és que nens i adults gaudeixin del seu temps amb nosaltres mentre juguen activament en les nostres divertides atraccions del parc. Fomentem els moviments físics per a tots a través del joc i la diversió amb altres.

Per als petits oferim tobogans en miniatura, joguines suaus i sòls encoixinats perquè el seu nen petit estigui fora de perill mentre explora aquesta divertida zona.

Els nostres parcs de diversió de Sapakara són accessibles per a visites regulars i festes d'aniversari.

Quan ens visitis no oblidis demanar la nostra targeta de fidelitat que li proporcionarà una entrada completament gratuïta quan la targeta estigui plena.

Si tot aquest joc increïble et dóna fam, vine i menja alguna cosa al nostre restaurant que ofereix àpats de qualitat a bons preus.

El Sapakara

Sapakara, la nostra mascota, sempre està disposada a fer noves amistats amb tu i la teva família.Li encanta córrer a la zona de jocs o el Playground, saltar al trampolí interactiu i córrer a través de la selva per obtenir la puntuació més alta.

Sapakara és un animal de la selva amazònica, així que esperem que li agradi el nostre entorn de selva tropical.